Tuesday, 10 July 2012

Monday, 9 July 2012

SEKITAR SUKMA - TINJU

VENUE -Sek. Men. Bukit Rangin

Perlawanan Pembukaan - Kelantan vs Perak (45-49kg)

Intro

Mula

Gangang

Rest 

Sambung Semula.


RESULT DIA - PERAK MENANG DENGAN KIRAAN MATA.


nota kaki foto: nanti aku update dari masa ke semasa acara lain lak.. hehe skg ni tak sempat nak menular lg..

Thursday, 5 July 2012

KAD AKRIDITASI

ISNIN, KELMARIN aku gi ke Pusat Data untuk amik kad akreditasi, stationary dan jugak baju petugas untuk dipakai semasa SUKMA nanti...



aku ngn partner aku utk Venue Tinju

no 1,2,3,4 & 9 ni merujuk pada tempat2 yang aku bleh masuk..

Wednesday, 4 July 2012

SEBELUM DAN SEKARANG

INI LER GAMBARAN PUSAT AKUATIK tempat berlangsungnya acara sukan air SUKMA XV di Bandar Indera Mahkota, Kuantan. katanye sudah boleh digunakan.. cuma lanskap je la tak brapa sempurna skit lagi... lain2 dah no hal dah..


Gambar ni aku amik semalam..


Yang ni lak gambar minggu lepas