Tuesday, 17 June 2014

PHOTOSHOOT @ FAMILY DAY KESPADA


13,14 JUN 2014 berlangsung family day kelab KESPADA, Pekan di holiday villa resort, cherating.
so terlibat dengan photo shoot..

hari ni siap hasilnya.. 10 salinan dvd bersama hard cover





Wednesday, 11 June 2014

BIZI

Huhuu.. lama gak rasenye tak jengok sini.. skg ni bz meh... sgt2 bz.. tgh siapkn 3 custom album.. 2 nye job kawein n 1 lg.. utk coffee table sempena 40 thn pemerintahan sultan pahang.. erm.. banner pun last2 minit kene buat gak.. huhuu.. hampeh tul.. tp takpe lah.. dh namenye pun keje.. buat je la ngn rela hati kan.. hehe..

saja tepek.. ni salah 1 page yg aku buat utk coffee table..



Friday, 30 May 2014

IKATAN SAMPIN PAHANG UNTUK MAJLIS DIRAJA



baru-baru ni turut serta dalam demo pemakaian sampin untuk majlis diraja - Pahang.

* perasan tak takde bengkung.. sebenarnya.. bengkong ada cuma berada belah dalam sampin.. tidak seperti kebiasaan sampin-sampin negeri lain dimana bengkungnya dibelah luar..




Monday, 12 May 2014

GENG KONSPIRASI


sahabat lama ;) kini semua telah membawa haluan masing2.. tp still keep in touch ..
semoga berjaya semua ;)

PROFILE: 
C01 - Stalker/shooter 
C02 - Flirt Master 
C03 - Mastermind (local & international organizer) 
C04 - Hacker 
C05 - The Killer/Martial Art Master 
C06 - Mobster 

Friday, 9 May 2014

NOSTALGIA


Nostalgia 1980
Dari kiri: Ayahanda, Allahyarhamah Bonda tercinta, Aku (atas ribaan), Abang aku yg ke 7.
* aku yang ke 8