Thursday, 8 December 2011

OMBAK RINDU


CITER NI BEST.. aku dah gi tengok khamis lepas... hehe of coz ler ngn my beloved wife kann.. dia yang ska sgt novel ni... so bila ada movie mmg excited giler ler wife aku hehe... so awal2 lagi aku dah book online.. sampai 2x book.. 1 kt cinemaonline satu gi yg gsc nye.. risau takut habis tikett.. hehe... so khamis lepas kitarang gi tgk le.. lepas opis... anak kitarang mintak tolong nursery jagakan... ot ler tu hehe... no prob mmg diarang sentiasa on... 

so komen aku citernye best... mmg best.. tp maya karin pada aku yang spoil kan citer tu... tak masyuk ler dia blakon... tak serasi ngan watak.. byk mcm nak kontrol cunn je.. mengaji alquran pun fail.. erm.. tak dpt dipikir sape agaknye yg layak pegang watak utama tu..mmg muka kene mainan perasaan sungguh2..  aeron plak ok je dia.. lisa pun ok.. bronde pun lakonan dia ok.. pd aku kalo dikembangkan lagi watak dia pun ok.. 

anyway kitarang enjoy je ngn citer ni.. nak2 dah lama tak tgk movie berdua2an kan ;) hehe.. lepas tgk citer gi amik anak pastu blk kelate.. kul 8 pagi baru sampai sane hehehe...

2 comments:

Abang Jonni said...

bro... ko nangis tak tgk citer ombak rindu....
eleh... mesti menitis air mata kan? kan? kan? kan?

huhuhuhuhhu

POHPALEH BURGER said...

bab jiwang karat bagi ko... aku no hal... hati kentall.. hahahha..
mesti ko dh tengok gak kan. kan.. kan.. hahaha