Wednesday, 23 November 2011

KID SPLASH @ MAHKOTA PARADE

BERWAJAH BARU... beberapa tahun lepas aku gi kesana.. bangunan ni agak ketinggalan.. agak malap.. nak2 lak masa tu pahlawan mall baru siap.. aku masuk takde pape sgt pun dlm tu... bbudak skinhead, black metal ramai ler melepak.. skg ni aku pegi... waahhh berwajah baru.. dalaman pun menarik.. kedai2 dia pun menarik.. harga-harga pun not bad.. sempat gak ler wife aku sambar baju satu kt situ.. pastu beli buku novel satu.. n mainan kt anak kitarang lutfil.. adik?? hehe takde pape beli utk dia kt situ.. 

tp ape yang mnarik aku nak citer kt sini.. pasal taman air dia.. bersebelahan dengan foodcourt.. perghh menarik tu.. mmg sesuai utk bbudak mcm2 mainan air ada.. taman permainan pun ada... cas dia murah je.. 3 inggit utk sorang budak... parent yang masuk utk guard tak kene bayaran pape pun... siap bleh sewa pakaian utk bbudak ni mandi lg.. asalnye nak ke wetland yg kat air keroh tu.. tp sebb tghari... panas lak tu.. bawak anak kitarang main air kt situ je... mmg sesuai utk bbudak.. berbumbung lg.. disebabkan oleh kerana takde orang lain masa tu.. wife aku ler sempat main air sama hehehe... maklum ler memula tu anak aku yang sulung tu takut nak main.. takde orang kot... hehe last2 main2 ngn ibu dia ler... hehe.. aku lak jaga si adik n amik gambo diarang main air.. hehe.. sronok.. sronok...  :D

Kid Splash
lokasi: level 2 (sebelah foodcourt)
bayaran: RM3
Pakaian disediakan : Deposit RM10 (selesai mandi, pulangkan semula-duit dpt semula)
waktu operasi: Jam 10 pg - 8 mlm




gambar: ehsan pakcik google






ibu dan anak-anak ;) 

Picture update by 12Dec 2011

2 comments:

Abang Jonni said...

bapaknya tak join ke? hohohohhohohohoh

POHPALEH BURGER said...

hohoohoo.. teringin tp dah jadi cameraman... hehe tak dapek laa nak join... amik bauuu je hehehe...