Wednesday, 25 January 2012

KISAH KASUT

IANYA TERJADI KETIKA TOUR HOTFM KLATE GAK..korang tengok kasut si Ikhwan tu... 1st bila aku tgk dia aku tertarik kt kasut dia.. dlm ati aku kate.. 

"pergh cantik kasut diaa.." pastu utk sesi bergambar ni semenye aku yg introkan dlu utk wife aku bergambar.. bila aku gi kt ikhwan ni.. aku pun sapa ler utk bergambar.. ayat 1st dia 
"ohh bleh.." pastu terus dia sambung.. 

"huishh cantik kasut.." hahaha mamat ni pun memang giler kasut kot.. sama cam 1st aku tgk dia.. tertarik tang kasut.. dia pun camtu.. tgk aku tertarik tang kasut.. so lepas amik gambar wife aku ngn dia sempat ler sembang jap.. cam member2 je kitarang hehe.. tanya bli mane.. brand pe.. sbb ada org lain Q gak utk bergambar so tak dpt sembang lama.. 

antara ayat2 sembang dia.. 

"stylo la lu bro..beli ktne.. aku nak gi carik gak aah".. dia teka kasut aku croc tp aku kate bukan.. dia pun tak penah dengar brand aku nye ni.. sebelum tamat perbualan kitarang.. siap dia tanya skali lagi mane mau bli.. 

"sunway piramid kan? ok.. kene gi usha ni.... stylo la lu bro.." sambil still sengeh2 tengok kasut aku.. hehe jangan jeles aaa korang.. tp cantik ke kasut aku tu?? kalo tanya aku mmg ler cantikk.. hehehehhe... :P

aku ska kasut si ikhwan ni..

ni kasut aku

kasut aku

series... mmg best kasut ni.. lasak.. lebut giler tapak dia.. aku ni jenis kaki mudah berpeluh.. so bleh kata pakai kasut mesti pakai stokin.. tp kasut ni aku tak perlu pakai stokin.. mmg no hal.. tak berpeluh.. pastu bukan stakat gi jln2... kasut ni gak aku penah buat gi jogging.. mmg bestt.. selesa giler.. brand kasut ni "Dude" aku bli kt sunway piramid.. dan agak lama gak dah aku bli.. awal tahun lepas kot.. paten dia mmg cantik2..

4 comments:

Uncle Jonni said...

hulamak bro.... kasut paten celoreng ...
huhuhuhu..
stylo tu...

POHPALEH BURGER said...

haha... meh pakat bli... nnti aku dpt free kt kedai tu.. kekekeke...

sudipVSsenduk said...

cantik wife, cute anak2, kasuuut... emmm not my taste, kalau high heels saya suka la, hehehe

POHPALEH BURGER said...

hehe time kasihh... anak2 tu mmg cute.. hensem cam sy.. kekekeke perasannye ye aku...

mak tak pakai lama dah high heel ni nyah.. dah bersara ler katakan.. aauu.. hahahhaha...