Wednesday, 18 January 2012

USB CABLE ILANG

HAIYAA.. banyak sebenarnye aku nk tulis kt cni tp tertangguh... sebabnye cable usb kamera aku ilang... tah mane letak aku lupe.. skadar nak citer je bleh.. tp kalo ada bukti bergambar lg sronok ye dok? hehe.. mcm pasal hotFM yeah yeah tour tu pun aku tak abis citer lg.. pastu mcm2 hal lg lah yg aku nak kongsi terpaksa diposponnn.. asik amik gambo dr pakcik gugel... tak syiok gak rasenye... takpe lah.. nti dah jumpe cable tu bleh le aku update pape yg patut nnti ;)

pasal stall burger pohpaleh tu... doa2 kan ler ye.. smuga dpt dibuka sesegera mungkin.. 

8 comments:

pena rozie said...

Cari la cable tu. kalau x jumpe jgk. beli ajer yg baru. hi...hi...hi....

POHPALEH BURGER said...

hehe nampak gaya camtu ler.. kne bli gak rasenye hehe.. dah puas carik tak jumpe2..

Abang Jonni said...

huhuhuhuhu.... tu laaaaaaaa.... letak main campak2....
kan dah hilangggggggggg......

kehkehkehkeh.

sila beli baru ye encik....

POHPALEH BURGER said...

ehh.. camne leh tauu nehh.. btul lak tu..kompius akuu.. ko duk ngn aku kee?? hahhaaha.. ye la.. ye laa. nti aku gi usha ler cable tu kt kedaii..

sudipVSsenduk said...

org kalau dlm proses peMUDAan mmg mcm tu, selalu lupa... tak pe, saya faham, hehehe

POHPALEH BURGER said...

ermm... ni mesti sama maksud ngn awek muda kan... kan... kan... kekekekke....

wahida said...

weh...aku tak leh komen kat blog ko ni sebenarnya...ni pun aku klik kat reply kat komen ko kat atas ni...
tukar pada pop up window la nok...lagi mesra pengguna gitu...

POHPALEH BURGER said...

hehe mmg nak tukar... tp tak reti ler... kasi tunjuk ajar le...