Friday, 22 April 2011

BURGER AYAM HASH BROWN

ADA brani?????




ada brani mau coba!!!.. the real one... BURGER AYAM HASH BROWN dari POHPALEH STALL
[Roti+Ayam+Hash Brown+Sayur (Kobis,Timun,Tomato) + Sos (Black Paper,Cili,Mayonis]


4 comments:

meeboo said...

poooopppaaleeehh!! aku tengok aku meleleh wakakakakaka, boh amik guna white backdrop lah kasi cantik itu background. Baru sesuai utk photoshop makanan. Tapi tu cadangan je, takde DSLR takpe point&shoot / compact bley takpun Nokia N8 punya jadi kekekekeke

POHPALEH BURGER said...

haha tak sempat boh nak siap2kan back ground .. backdrop tarak warne putih.. dulang putih pun aku sebattt haha... aiya.. nokia aku takleh amik gambo.. bleh 4g je wahahahaa....

a.samad jaafar said...

cehhh.. lapar terus aku.. tengok pada senarai harga tu, harganya murah.. sayangnya aku tak tahu pun kat mana stall POHPALEH ni.. errr.. kirim ikut poslaju ??? boleh ke //?????? hahaha..

t kasih sudi datang dan komen ke blog atasnamaaku.. kehadiran POHPALEH dihargai..tq TOKEY !

POHPALEH BURGER said...

haha lapo kasi makan aa.. jgn di telan monitor komputer tu dah ye :D nak pos laju bleh.. bleh blaa!! haha gurau je la bro... kalo dtg pahang.. daerah pekan nuu.. bleh try cube ye... ce cuba.. ce cube..hehe...