Tuesday, 19 April 2011

MASALAH

HARGA daging ramly udah naik kt sini... seme kedai lak tu.. haduiyaaii... camne aku nak menten ketebalan neh.. mcm tak brapa nak larat je guna 70g punye... naik 60sen tu... byk tu... kalo naikkan harga lagi takleh... sian ooo org2 kampung yg nak makan burger.. bkn pendapat tinggi pun.. mcm aku gak... bbudak siap kira duit syiling lg tu nak mmbayo... tak kesiann ke camtu...  60g nye takde le plak kt tempat aku ni jual... huhuu... finin... finin... 50g ke aku nak kene guna... kt tempat aku ni aku tgk seme diarang guna 50g nye je.. jarang sgt jumpe pakai 70g cam aku... kalo aku menten mcm sekarang.. aku lak sakit... huhuu... dilema.. dilema..

4 comments:

meeboo said...

senang je boh, guna jenama lain tapi 70grams amacam? ada bran? wakakakakaka

POHPALEH BURGER said...

ada cadangan brand pe?? stakat ni yg best ramly je stau aku.. laen2 aiyaa.. kureng brani cuba daa.... aku ada cadangan brand bleh aku try rase dlu...

meeboo said...

ce try brand saudi boh klo ada hok 70g lah, aku pun tak pasti sbb aku jarang beli barang2 burger ni boh

POHPALEH BURGER said...

ermm tu ler... aku penoh try mkn saudinye.. tp takleh lawan ngn ramly boh... tp tgk ler aku try usha harga n try mkn mkn dlu.. kalo CQ kate pass.. ok ler kott.. tak pun kang ptg ni melilau mate jap jeling2 kt brand lelain...